Thomas partner bij AKD

Voor mij persoonlijk een mooi moment: donderdag 11 juni j.l. ben ik benoemd tot partner bij mijn kantoor AKD!

AKD heeft zes nieuwe partners in Nederland en België benoemd. Daarmee vergroot het kantoor, na de benoeming van drie nieuwe partners in Luxemburg eerder dit jaar, de footprint in de Benelux.

Managing partner Erwin Rademakers reageert enthousiast: “We zijn enorm trots dat we zowel met talenten uit ons eigen kantoor als van buitenaf de toekomst van AKD verder verstevigen”.

“Het is de eerste keer dat we partners zowel online als offline hebben benoemd – coronaproof”, vervolgt Rademakers, die nu zes jaar als managing partner het kantoor leidt. “Een bijzondere ervaring, passend bij de huidige coronamaatregelen. Ook hebben wij ons boekjaar afgesloten en het afgelopen jaar was voor AKD een goed jaar. Het is mooi om te zien dat we met zoveel gedreven en enthousiaste advocaten, fiscalisten, notarissen en staf dit succes doorzetten en bestendigen, juist ook in onzekere tijden als deze. Want het succes van AKD is het succes van iedereen. En de nieuwe generatie partners zoals Milja, Simon, Jeanette, Andre, Thomas en Pascal, dragen hieraan bij – nu en in de toekomst. Ook zetten wij met deze benoemingen weer een stap in onze diversiteitsambities”, aldus de managing partner.

Thomas Sanders is expert in het handhavingsrecht en is sinds 2014 verbonden aan AKD. Hij staat overheden, bedrijven en burgers bij als er een bestuurlijke sanctie of straf wordt opgelegd of ingevorderd. Zo heeft Thomas de Minister van Justitie geadviseerd over handhaving tegen illegale content op het internet en de Veiligheidsregio’s over de handhaving van de Covid-19 noodverordeningen. “

https://akd.eu/nl/insights/akd-benoemt-coronaproof-zes-nieuwe-partners-in-de-benelux

https://www.advocatie.nl/business/akd-benoemt-zes-nieuwe-partners/