Enquête opleidingen HANDHAVINGSAKDMY

Al jaren verzorg ik de opleiding in het handhavingsrecht aan bestuursrechters bij de SSR. Die is echter alleen toegankelijk voor de rechterlijke macht (via de SSR). Via het opleidingshuis van AKD – de AKDMY – wil ik die cursus nu breder gaan aanbieden aan geinteresseerde juristen en advocaten. Daarnaast vind ik het bestaande aanbod qua cursussen handhavingsrecht te beperkt. Ik wil cursussen aanbieden die veel dieper ingaan op een heel specifiek instrument of specifieke vaardigheid voor een handhavingsjurist. Tot slot wil ik een vaste halfjaarlijkse handhavingsrecht update gaan verzorgen.

….Als daar ten minste interesse voor is!

Momenteel ben ik daarom aan het onderzoeken of er vraag is naar deze cursussen en zo ja, in welke vorm. Vooralsnog heb ik mij beperkt tot titels van cursussen (die redelijk voor zichzelf spreken), duur, aantal PO punten en de daarmee gemoeide kosten. Bij voldoende interesse werk ik de cursussen nader uit met meer details. Dan volgt er ook een inschrijfmogelijkheid.

Op het onderstaande enquêteformulier kan je aangeven wat wel en niet interessant zou zijn voor jou. Ik sta graag open voor suggesties en ideëen, die kan je onderaan invullen.

De AKDMY is door de Orde van Advocaten gecertificeerd, zodat cursussen PO punten zullen opleveren (en ook PWO punten).

Cursussen handhavingsrecht

Welke opleidingen zou je eventueel interesse in hebben? (meerdere keuzes mogelijk)

Waar zou je de opleiding willen volgen? (meerdere keuzes mogelijk)


Op de hoogte blijven?

Dat kan! Schrijf je in voor de handhavingsrecht.nl nieuwsbrief – daar zal ik je op de hoogte houden als de cursussen van start gaan. Ook kan je deze pagina in de gaten houden. Maar ja, waarom zou je als je het gewoon in je inbox kan krijgen?

Vragen of opmerkingen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om mij even te mailen. Ik kan niet beloven dat ik iedere inhoudelijke vraag kan gaan beantwoorden, maar als ik het antwoord zo uit mijn mouw kan schudden voor je help ik je graag verder (tsanders@akd.nl)!

Hartelijke groet,
Thomas Sanders
Advocaat en partner AKD

https://www.akd.eu/nl/specialist/thomas-sanders-nl
https://www.linkedin.com/in/thomassanders