mr. dr. T.N. (Thomas) Sanders

Thomas Sanders, advocaat

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Thomas Sanders, advocaat, en ik help overheden, bedrijven en burgers om bij handhaving en vergunningen het beste resultaat te bereiken door advies te geven, hen te begeleiden en de zaak te bepleiten bij de rechter. Ik sta erom bekend dat ik complexe juridische zaken helder en eenvoudig kan uitleggen, snel handel en prettig ben om mee te werken. Voor een goed beeld van waar ik mee kan helpen en hoe ik werk staan op mijn linkedin profiel recensies van cliënten en een aantal referentieprojecten.

Ik ben landelijk erkend als expert op het gebied van het handhavingsrecht. Mijn proefschrift uit 2018 is het handboek op het gebied van invordering bij handhaving door de overheid. Mijn expertise deel ik graag. Dat doe ik als docent bij het opleidingsinstituut voor de rechterlijke macht (SSR) in het handhavingsrecht. Daarnaast deel ik kennis via mijn annotaties op het gebied van het handhavingsrecht voor het toonaangevende tijdschrift AB Rechtspraak Bestuursrecht. Verder schrijf ik ook andere publicaties en blogs.

Waar kan ik mee helpen?

Uitdagende casus waar u niet uitkomt binnen de overheid? Of ziet u zich geconfronteerd met handhaving waarvan u twijfelt of het wel door de beugel kan? Mail mij (Thomas Sanders, advocaat: tsanders@akd.nl) of bel mij (06-46101394) om er vrijblijvend over van gedachten te wisselen.

Contact Informatie

mr. dr. T.N. (Thomas) Sandershandhavingsrecht.nl0646101394
Vlaszak 67Breda4811 GXNederland

Wat zeggen anderen over mij?

Thomas is naast een gedreven en krachtdadig advocaat ook een prettige persoonlijkheid. Hij brengt rust en beschikt daarnaast over de gave om met humor een standpunt onweerlegbaar te maken. Urgentie wordt met urgentie opgepakt ook buiten kantoortijden. Afspraken worden altijd nagekomen. Ik zou Thomas als advocaat zeker aanbevelen.

Thomas is een vooraanstaand expert op het gebied van het bestuursrechtelijke handhavingsrecht. Hij is een ambitieuze, toegewijde en creatieve advocaat. Ik vind hem over de hele linie sterk.

Thomas handelde ons vraagstuk snel af binnen de afgesproken tijd. Zijn advies gaf ons de benodigde helderheid. Wij hebben het samenwerken als prettig ervaren. Hij is benaderbaar en luistert goed naar ons.

Thomas heeft veel kennis van ons werkveld, gekoppeld met sterke technische expertise. Hij is heel toegankelijk voor vragen van cliënten, waarbij hij in staat is om complexe rechtsvragen goed uit te leggen aan niet-juristen en tegelijkertijd goed zicht te houden op het bredere niet-juridische speelveld waar wij rekening mee moeten houden. In zijn omgang met de overheid namens ons nam hij krachtdadig positie in op de merites van de zaak, terwijl hij kalm, vriendelijk en respectvol bleef – erg indrukwekkend. Ik zou iedereen die met handhaving door de overheid wordt geconfronteerd Thomas aanbevelen.

Vragen of opmerkingen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om mij even te mailen. Ik kan niet beloven dat ik iedere inhoudelijke vraag kan gaan beantwoorden, maar als ik het antwoord zo uit mijn mouw kan schudden voor je help ik je graag verder (tsanders@akd.nl)!

Hartelijke groet,
Thomas Sanders
Advocaat en partner AKD

https://www.akd.eu/nl/specialist/thomas-sanders-nl
https://www.linkedin.com/in/thomassanders