Thomas in ’top 10′ bestuursrecht advocaten in NL

Print deze pagina

In maart 2023 kwamen de rankings uit van Chambers & Partners 2023. In de Chambers gids worden jaarlijks de “de top van de beroepsgroep” (Mr. Online) gerangschikt. Voor het eerst ben ik opgenomen in de ’top 10′ advocaten in Nederland op het vlak van bestuursrecht (nou ja, het zijn er dit jaar dus 11, maar dat bekt net niet lekker). Bescheidenheid siert de mens, dus besteed ik hier uiteraard ruim aandacht aan met wat borstklopperij. 

In de woorden van ChambersBeing ranked […] is a significant achievement“, dus bij mij thuis reden voor feest – en natuurlijk een dankwoord aan mijn cliënten en collega-advocaten die aardige dingen over mij tegen Chambers hebben gezegd!

AKD heeft verder ook dit jaar (samen met Stibbe en Pels Rijcken) een ’tier 1′ ranking in het bestuursrecht gekregen.

Het is allemaal heel betrekkelijk, omdat er veel uitstekende advocaten zijn die niet in de Chambers staan, dus ik neem het met een korreltje zout (en dat zou jij ook moeten doen). Ik moet bij het bekendmaken van de rankings altijd een beetje denken aan die scène van Ron Burgundy uit Anchorman als hij probeert uit te leggen dat hij toch echt wel héél erg gaaf is. Reden genoeg om een gifje te maken ter viering van dit mooie moment.


Print deze pagina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *