Hier vind je al mijn publicaties over handhavingsrecht. Dat zijn de (kernkennis) blogs, signaleringen, de wetenschappelijke publicaties en mijn tekst en commentaar. Het makkelijkst is om de zoekfunctie te gebruiken als je naar iets bijzonders op zoek bent.

  • Blogs die ik regelmatig schrijf over allerlei thema’s op het gebied van het handhavingsrecht. Deze gaan vaak de diepte in op een specifiek onderwerp.
  • Kernkennis blogs. Dit zijn blogs waarin ik heel kort uit de doeken doe wat volgens mij kernkennis is. Een uitstekende manier om snel even te checken of wat je dacht te weten over het handhavingsrecht ook klopt (ik noem ze soms ook de ‘hoe-zat-het-ook-alweer’ blogs).
  • Wetenschappelijke publicaties. Ik geloof in een ‘open source’ beleid en het delen van mijn kennis. Deze site is een makkelijke manier om mijn kennis toegankelijk te maken.
  • Tekst en mijn commentaar: de hoofdstukken van de Awb die voor handhavingsjuristen belangrijk zijn, voorzien van de wetsgeschiedenis en mijn eigen commentaar daarop.
  • Signaleringen – elke week inventariseer ik wat er allemaal voor interessants de wereld in is geslingerd door de hoogste bestuursrechters.

 

Wil jij op de hoogte blijven van mijn bevindingen op het gebied van handhavingsrecht? Abonneer je hier

Vragen of opmerkingen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om mij even te mailen. Ik kan niet beloven dat ik iedere inhoudelijke vraag kan gaan beantwoorden, maar als ik het antwoord zo uit mijn mouw kan schudden voor je help ik je graag verder (tsanders@akd.nl)!

Hartelijke groet,

Thomas Sanders

Advocaat en partner AKD

https://www.akd.eu/nl/specialist/thomas-sanders-nl

https://www.linkedin.com/in/thomassanders